logo-new

Rreth Sante Plus Group, Departamentit të urologji, dinamika e rritur dhe pacientët pediatrik dhe personelit mjekësor për të monitoruar zhvillimet me të lartë të provimit urologjike cilësi, diagnostikimin dhe trajtimin shërben. Mjekët që punojnë në departamentin e urologjisë e përvojës klinike, njohuri bazë të studimeve shkencore dhe kërkime duke shfrytëzuar shërbimet e urologjisë janë të angazhuar për të siguruar mënyrën kompetent.

“Trajtimi i prostates me Laser Red Light “

Rezultete te suksesshme jane arritur ne Departamentin e Urologjise ne Sante Plus Group nga perdorimi I metodes Red-Light Laser ne trajtimin e prostates. Laseri Red-Light eshte nje nga inovacionet teknologjike te fundit e zhvilluar per trajtimin e rritjes se tumoreve te prostates. Kirurgjia e prostates kryhet pa dhimbje dhe shume shpejt me laser red Light .Pacientet jane pa dhimbje krahasuar me metodat e tjera te kirurgjise se prostates .

Transaksionet

  • ESWL( Extracorporeal ShockWave Lithotripsy)- Thyerje guresh me ane te valeve te zerit pa kirurgji, guret e pershtatshem mund te thyhen me paisjen tone ESWL pa dhimbje kirurgjikale
  • Mbylje (me ureterorenoscopy) Trajtim I gureve ne ureter
  • Mbyllje(Endoskopike) kirurgji te tumorit te fshikezes (TUR-T)
  • Diagnoza dhe trajtim infertiliteti (biopsies testikulave, varicocelectomy mikroskopike)
  • Diagnoza dhe trajtimi i impotences, mosfunksionim seksual
  • Diagnoza dhe trajtimi i tumoreve urologjike, kirurgji per kancer urologjik.

2016 © Copyright - Kollektif Tasarım

00 381 38 22 11 99

SİZİ ARAYALIM