• Mos përdorimi e duhanit dhe alkoolit ( mos prezenca në në vende të pirjes së duhanit)
  • Mosprezenca ne mjedisin të pluhurosur, me tym,në mjegull
  • Përdorja e tonit të zërit në menyre normale( as më trashë as më hollë)
  • Shmangia e bisedës për kohë të gjatë
  • pa lodhje e muskujve të fytit biseda nga diaframi
  • Konsumoni shum ujë ( më shum se 2l)
  • Mos konsumimi i ushqimit ekstreme të nxehtë dhe të ftohtë. Mos përdorimi I melmesave, ushqimit të djegës dhe tharp

2016 © Copyright - Kollektif Tasarım

00 381 38 22 11 99

SİZİ ARAYALIM