logo-new

Doktoret e spitaleve tona percaktoj- ne daten e duhur per kurimin speci- fik ose per operacionin. I semuri me avion dergohet ne aeroportin e qytetit ku ndodhet spitali.

Nga ketu, i semuri me mjet privât ose sipas gjendjes edhe me ambulance sillet ne spitalin e”Sante Plus Group”. Ne rast se i semuri duhet te rrije nen kontrollin mjekesor, perkujdesemi per akomodim ne dhoma ku do te gjejne perkushtimin e stafit mjekesor.

Te semuret pasi lidhen me ne ne telefon, i drej- tojme tek zyrat me te aferta te”Sante plus Group”. Do te kryeni vizite mjekesore me dokto- ret ne zyrat tona dhe do u percillet gjendja juaj, te dhenat tuaja shendetesore: profesoreve, doktoreve, kirurgeve me tituj te spitaleve tona te “Santé plus Group” per vleresim te gjendjes shendetesore.

Nga ketu, i semuri me mjet privât ose sipas gjendjes edhe me ambulance sillet ne spitalin e”Sante Plus Group”. Ne rast se i semuri duhet te rrije nen kontrollin mjekesor, perkujdesemi per akomodim ne dhoma ku do te gjejne perkushtimin e stafit mjekesor.

Ne spitalet e”Sante Plus Group”dhomat jane teke, me banjo, telefon, televizor, kondicioner. Spitalet tona jane te rehats- hme, te qeta dhe kane veçantine t’ju krijoj- ne komoditetin e duhur juve dhe shoqerue- sit tuaj per kohen qe do te qendroni.

Nese i semuri mund te quhet “outpatient”dhe ka mundesi pertrajtime ambulatore, i sigurohet qendrimi ne hotelet me 4 dhe 5 yje me te cilat “Sante Plus Group” ka bashkepunim. Gjate kohes se analizave, vizitave dhe kurimeve, per sherbi- min sa me te mire ne gjuhen e tyre amtare, te semureve u sigurohet nje perkthyes profesionist qe t’i shoqeroje gjate gjithe kohes.

I semuri pasi mbaron kurimin, shoqerohet per nje shetitje turistike ne qytet. Kontrollet mjeke- sore rutine te te semureve post-operacion behen me ane te zyrave mjekesore ne vendin tuaj. Pergjigjet e analizave te bera ne spital dhe mjekimet pas operacionit i dorezohen te semurit. Per kthimin e te semurit ne vendin e tij i semuri shoqerohet perseri deri ne aeroportin e qytetit.

2016 © Copyright - Kollektif Tasarım

00 381 38 22 11 99

SİZİ ARAYALIM