logo-new

Çfarë janë Implantet dentar?

Implantet dentare janë zëvendësim e rrënjëve të dhëmbit.  Janë elemente që kompensojnë dhëmbin e humbur. Implante dentare shërbejnë si bazë për vendosjen e kurorave të porcelanit, urave të porcelanit dhe protezave . Përbërja e implanteve dentare është titaniumi i pastër, materiali më biokompatibil për kockën.

Cilat janë përparësitë e Implanteve dentar?

  • Pamja e përmirësuar-implantet dentare duken dhe ndjehen si  dhëmbët tuaj. Ata  janë të dizajnuara që të bashkohen me kockën dhe për këtë arsye ata janë të përhershëm.
  • Komoditeti i përmirësuar- Për shkak se ata bëhen pjesë e tuaj, implantet eliminojnë  sikletin  e protezave të lëvizshme.
  • Lehtësimi I ngrënjës
  • Përmirësimi i vetëbesimit
  • Përmirësimi I shëndetit oral
  • Qëndrueshmëria- Implantet janë shumë të qëndrueshme dhe do të zgjasin për shumë vite. Me kujdes të mirë, shumë implantet përdorën për tërë jetën.
  • Komoditet

Shendeti Oral dhe Dentar
Ne klinikat dentare te shendetit te gojes dhe dhembeve te “Sante Plus Group” pervec; sherbimeve ambu latore per pacien tet, sherbehet edhe per pacientet te cilet duhet te shtrohen dhe te bejne nderhyrje kirurgjikale me anestezi te perg jithshme.

Humbja e dhembeve mund te eliminohet me ane te protezave.Te rriturit qe kane humbur dhembe, mund ti zevendesojne me proteza te ngjitura ose te levizshme.

Aplikimi i metodave per zbardhjen e dhembeve:
Çelesi i nje buzeqeshje mahnitese jane dhembet e bardhe. Zbardhja e dhembeve eshte nje zgjidhje kozmetike me ane te se ciles dhem¬bet e zverdhur per shkaqe te ndryshme mund te zbardhen disa tone.

2016 © Copyright - Kollektif Tasarım

00 381 38 22 11 99

SİZİ ARAYALIM