Gurët në veshka janë një masë e fortë mineralesh në kanalet e veshkëve. Pse ndodh…

Duke treguar interesim për trupin tuaj mundësoni rikthimin e trupin tuaj ne gjendje pararake më…

Menopauza është emri i dhënë për përfundimin e menstruacioneve te grate. U shfaq si bashkimi…

Çfarë është kolla dhe si krijohet? Normalisht mukoza e frymëmarrjes bashkë me strukturat pupla dhe…

Përhapja e pakontrolluar e qelizave dhe rivendosja e tyre nga organet momentale në të tjera…

Sëmundje të barkut që manifestohet brenda gjashtë orësh duke filluar me dhimbje të papritur e…

Mos përdorimi e duhanit dhe alkoolit ( mos prezenca në në vende të pirjes së…

Kanceri është problemi më i rëndësishëm shëndetësorë të shekullit të 21-të. Në disa vende, ajo…

Kur ne mendojmë për koronarografinë, ne zakonisht mendojmë se është një sëmundje terapeutik por ky…