Kush jemi ne?

Sante Plus Group ofron shërbime në Turqi dhe në Ballkan me teknologji të sofistikuar dhe me standarde Europiane.

Qëllimi i ekipit tonë në Stamboll, por edhe në Ballkan është që pacienti të ketë një shërbim kualitativ, çdoherë duke e respektuar të drejtën e të sëmurit (pacientit), me teknologji bashkëkohore dhe në një ambient të këndëshëm dhe komod. Në spitalet tona ofrojmë shërbim komplet duke mos hequr dorë deri në zgjedhjen e problemit më të vogël shëndetësor dhe kjo fal ekipit tonë profesional.

Specialistët tonë me ndihmën e tekonologjisë më të sofistikuar dhe infermierët tona kujdesen për ju (pacientin) me shumë kujdes dhe me përgjegjësi të madhe.

.

.

medical_heart

Vizioni jonë!

Vizioni jonë është në shërbimet kualitative duke pasur parasysh thënien “Mjekimi me vëmendje në çdo detal është flori i trajtimit medicinal”.

Misioni jonë!

Misioni jonë është që pacientëve t’ju ofrojmë trajtim modern shëndetësor, diagnostifikim dhe mjekim, gjithmonë duke patur parasysh gjendjen financiare, duke ofruar shërbime bashkëkohore me çmime të arsyeshme.

Sante Plus tashmë edhe në Maqedoni,

Jemi pranë jush për të zgjedhur çdo problem që ju shfaqet me shëndetin tuaj, Në spitalin tone ofrojmë shërbim komplet duke mos hequr dorë deri në ygjedhjen e problemit më të vogël shëndetsor, dhe kjo fal ekipit tone professional.

Në Sante Plus pacienti gjithmonë është në rradhë të parë.