logo-new

Ne spitalet tona klinika e radiologjise eshte ideuar dhe sherben me teknologjine me te larte. Kjo klinike i ndihmon doktoret tane qe te diagnostikojne te semuret ne menyre sa me sakte.

  • Sistemet radiografike direkte + teknologjia CR
  • Radioskopia Panoramike
  • Floroskopia dixhitale
  • Mammografia Dixhitale
  • Ultrasonografia + Doppler Ultrasonografi
  • Tomografi me detektöre multi kompjuterik
  • Rezonanca magnetike e kompjuterizuar
  • Angiografi Dixhitale (DSA)
  • Nderhyrje Radiologjike
  • PACS

Laboratori yne i pajisur me aparaturat me moderne jep te dhena te sakta per ekzaminimet biokimike, mikrobi- ologjike, imunologjike dhe hormonale. Stafi i kualifikuar dhe me pervoje i mjekeve dhe laboranteve japin rezultate te sigurta te te gjitha ekzaminimeve. Mirembajta dhe kalibrimi i aparaturave behet ne menyre periodike. Materialet e perdorura per testet (gjakut, urines, etj.) jane te sterilizuara dhe nje perdorimshe, keshtu vertetesia e rezultatit eshte e padiskutueshme dhe nuk ka rrezik per semundjet ngjitese.

2016 © Copyright - Kollektif Tasarım

00 381 38 22 11 99

SİZİ ARAYALIM