logo-new

TOMOTERAPIA është sistemi më i avancuar në trajtimin efektiv të kancerit, nëpërmjet përdorimit të tri elementeve kryesore bëhet rrezatimi preciz i masave tumorale në trup.

1. PLANI I TRAJTIMIT
Ofron planifikim preciz të trajtimit. i cili bën matje të sakta për implementimin e rrezatimit.

2. IGRT (RADIOTERAPIA IMAZHERIKE – Radioterapia e kontrolluar vizuele)
Ky element lejon implementimin e trajtimeve shtesë të regjioneve pa i dëmtuar indet përreth.

3. IMRT – (INTENSITY MODULATED RADIOTHERAPY TREATMENT – Trajtimi radioterapik me intensitet të moduluar)
Në këtë lloj rrezatimi, intensiteti i rrezatimit është plotësisht i fokusuar në masën tumorale me retencion të plotë të rrezeve radioterapike dhe mbrojtjën e indeve të shëndosha përreth.

VEÇORITË E APLIKIMIT:
Kjo lloj aparature në dukje është e ngjashme me tomogroafinë kompjuterike.
Duke e aplikuar këtë trajtim, unaza tomoterapike që sillet nga të gjitha këndet i bën imazhet më të sakta duke përcaktuar kështu lokalizimin e masave tumorale, si dhe bën detektimin e imazheve tumorale në kohën e njejtë të aplikimit të rrezatimit.

Implementimi i dozave të ndryshme, këndeve të ndryshme, intensiteteve të ndryshme ofron trajtim maksimal rrezatues të masës tumorale, duke i anashkaluar kështu komplet indet e shëndosha.
Shkurtimisht, efekti i rrezatimit është 100% i fokusuar në masën tumorale.

PSE TA ZGJEDHNI TOMOTERAPINË?

 • 100% rrezatim preciz i masës tumorale, detektim i saktë, mundësi rrezatimi me intensitetin më të lartë.
 • Mbrojtje e indeve te shëndosha përreth, si rezultat nuk ka efekte anësore.
 • Mundësi për rrezatime shtesë, nëse është e nevojshme si dhe në situate ku nuk mund të implentohet radioterapia më gjatë.
 • Mundësi për ta bërë rrezatimin në më shumë se një sipërfaqe gjatë sesionit të parë është i pamundru me terapinë rrezatuese të zakonshme.

CYBER KNIFE

“CYBER KNIFE” është sistemi i fundit robotic radiokirurgjikal që ofron mundësinë e trajtimit efikas të tumoreve malinje, ndryshimet beninje si dhe zhvillimin e çrregullimeve lokalizuara në pjesë të ndryshme të trupit: në kokë, mushkëri, mëlçi, pankreasit, prostatës, veshkat, shtyllën kurrizore, dhe kohëve e fundit nga kanceri i ezofagut dhe zorrës së trashë, si dhe shumë sëmundje të tjera.

Ky është një sistem shumë i sofistikuar radiokirurgikale terapeutike e cila karakterizohet me saktësi të madhe – më pak se një milimetër për lokalizimin e tumoreve që nuk mund të lëvizin. Ky fakt është veçanërisht e rëndësishme kur bëhet një paralele me radioterapi konvencionale. Ne gjithashtu duhemi të theksojmë se pacijentet nuk qëndrojnë muaj të gjatë në spital, dhe pacienti nuk vuan asnjë dhimbje gjath mjekimit që ishte pothuajse e paimagjinueshme. Cyber knife mund të aplikohet në pjesë të trupit ku operacionet nuk kane mundesi te realizohen per shkak shum arsye.

GAMMA KNIFE

Gamma Knife përdorurët kryesisht për heqjen e tumoreve intracranial beninje dhe malinje dhe keqformime vaskulare.
Saktësia e rrezeve radioaktive është 0.3 mm, duke bërë të mundur trajtimin jashtëzakonisht të saktë dhe të suksesshëm.

Ky lloj trajtimi është konsideruar të jetë më e sigurt në neurokirurgji.

Duke përdorur Gamma Knife radiokirurgjin evitohen dëmtimet e mundshme në indet që ndodhin përreth . Me këtë metod trajtohen dhe tumoret në vende të paaritshme dhe vetëm kjo metodë mund të garantojë një trajtim të sigurt dhe të suksesshëm.

Trajtimi zgjat disa orë, nuk kërkojnë shtrimin në spital dhe të nesërmen pacienti mund të kthehen në aktivitetet e përditshme.

Përparësitë e kësaj metode janë:

 • SIGURIA
 • EFIKASITET
 • TEKNOLOGJIKISHT E KONTROLLUAR për GARANCIN E SUKSESIT

TRUE BEAM

Ajo përfaqëson teknologjinë më të fundit në luftën kundër kancerit.
Me teknologjin të sofistikuar diagnostike që në mënyrën milimetrike specifikojë tumoret, pa marrë parasysh se në cilën pjesë të trupit apo organit ai ishte, kamera e tij zbulon aktivitetin e tumorit me saktësinë 100% dhe rreze drejtpërdrejtë rrezatojnë vetëm masën e tumorit.

Nuk ka elemente toksike dhe mundëson rezultate më të shpejta dhe më efikase.

Llojet e tumoreve që mund të trajtohen me TRU BIM::
Tumoret beninje dhe malinje:
tumoret e trurit, tumoret kurrizore, mushkërive, mëlçisë, pankreasit, i prostates. Neurofibromas, meningiomas, schwannomas, keqformime vaskulare, llojet e ndryshme të tumoreve paoperueshëm dhe recurrences tumorit,ndryshimet oligometastazike.

PËRPARËSITË:

 • Koha më të shkurtër të trajtimit
 • Pacienti ka pothuajse asnjë efekte anësore dhe komplikime
 • Saktësia 100% me efekt maksimal ekskluzivisht në masë tumorit objektiv
 • Shërim të shpejtë të pacientit pas trajtimit dhe kthimit në jetën e përditshme

2016 © Copyright - Kollektif Tasarım

00 381 38 22 11 99

SİZİ ARAYALIM