• Turqia është bërë një nga destinacionet më të popullarizuara te botes për shkak të peisazhit të mrekullueshëm, qytetet unikale historike dhe arkeologjike, destinacion turistik numër një i zgjedhur për resortet turistike marramendese , qytetet luksoze dhe kulturën orientale. Burimet njerëzore efikase dhe dinamike janë elementet kryesore në këtë histori suksesi. Turqia është provuar si vendi kryesor në rajon dhe ne mbare botën në dhënien e shërbimeve me cilësi të lartë mjekësore, së bashku me të edhe mikepritjen e mirenjohur pa kushte që e bëjnë çdo pacient dhe vizitor të ndihen si në shtepi.
  • Pas emerimit te Bizantit dhe Kostandinopojës, Stambolli bëhet qyteti më i populluar me 12 milionë banorë, dhe kombinimi i dhënies se shërbimit të plotë të dy mjekësore dhe turistike e bëjnë Stambollin një qytet unik kozmopolitan ku numri i vizitorëve është mbi 4.2 milion në vit.
  • Pacientët tanë dhe punonjësit tanë; mendimet apo pikëpamjet e tyre i ndajnë lirisht në të gjitha fushat.

2016 © Copyright - Kollektif Tasarım

00 381 38 22 11 99

SİZİ ARAYALIM