• Grupi Spitalor Sante Plus është e vendosur në Turqi dhe në 10 vende të ndryshme ne te gjithe botën. Themeluar dhe i organizuar mirë duke i dhënë shërbime mjekësore në 14 degë mjekësore nga mjekët me përvojë ndërkombëtare, personel mjekësor me kualifikim te lartë , duke punuar si ekip dhe të mbështetur me teknologji të përparuar. Me përsosmerine në shërbimet mjekësore, vendosmërine për dhenien e kenaëqsisë pacientëve dhe vizitorëve, infrastrukturë moderne, gjendjen e artit ne teknologji dhe procedurat pioniere është bërë model për Turqinë dhe Botën, si dhe të gjithë rajonin.
  • Shërbimet e përkushtuara ndërkombëtare mbështeten nga mjekët lokal në Zyrat e Sante Plus në vendet amtare të pacientëve që marrin përgjegjësinë e pacientit para dhe pas trajtimit në 12 Zyrat e Kontaktit në 10 vende të ndryshme me 32 të punësuar me kohë të plotë jashtë Turqisë, 9 mjekë me kohë të plotë vetëm për pacientët ndërkombëtar.
  • Për çdo pacient ndërkombëtare që udhëtojnë për trajtim në Sante Plus në Turqi: sigurohet transporti për në dhe nga aeroporti, 24/7 shërbime të përkthimit pa pagesë në 13 gjuhë: Anglisht,Rrusisht, Serbisht, Maqedonisht, Shqip, Boshnjake, Malazeze, Arabisht, Kirgize, Kazakh, Ukrainisht, Azerbajxhanit, Italisht, Farsi, për të bërë qëndrimin më të rehatshem dhe për të ndihmuar në koordinimin e kujdesit.
  • Testimonialet tona te 1120 pacientëve midis 2011-2014 nga më shumë se 15 vende të ndryshme janë dëshmi për mikpritjen dhe trajtimet me cilësi të lartë mjekësore. Me zgjerimin e rrjetit spitalor Sante Plus, spitale të reja janë të organizuar dhe ekipet e reja mjekësore janë të trajnuar mbi standardet JCI dhe këto objekte të reja dhe projekte janë planifikuar ti nënshtrohen sondazheve te akreditimit si jane akreditimet ekzistuese ISO 9001, SHKS.

2016 © Copyright - Kollektif Tasarım

00 381 38 22 11 99

SİZİ ARAYALIM