logo-new

Gjate gjithe vitit keni punuar shume. Sigurisht qe per vete dhe per familjen tuaj keni arritur rezultate te mira.Tani eshte koha qe me nje pushim te mire neTurqi te çlodhni edhe trupin edhe mendjen. Mire, si thoni, sikur shendetin qe e keni lene pas dore per shkak te punes qe keni pasur gjate vitit ta rifitoni tani qe jeni me pushime? “Sante Plus Group” jua jep me se miri kete mundesi. Me spitalet e tij ne Stamboll dhe ne Antalia te cilat jane me çilesine e standardeve evropiane, ka si qellim t’ju jape nje sherbim te klasit pare.

Spitalet e “Sante Plus Group” qe ndodhen ne Antalia dhe ne Kemer kane pergatitur per ju programet e full check up-it me çmime shume ekonomike. Me teknologjine e fundit dhe me personelin me te mire te Turqise, spitalet tona jane ne sherbimin tuaj.

Kontrollet e bera ne kohen e duhur pengojne mbetjen e shenjave ne jeten tuaj!

  • CHECK UP STANDART
  • CHECK UP I PERGJITHSHEM
  • CHECK UP KARDIOLOGJIK
  • CHECK UP DIABETI
  • CHECK UP PER MESHKUJT MBI DHE NEN MOSHEN 40 VJEC
  • CHECK UP PER FEMRAT MBI DHE NEN MOSHEN 40 VJEC

Kontrolli check up tregon kujdesin qe ka personi per veten e tij. Ne disa semundje, sidomos tek kanceri ,eshte shume i rendesishem diagnostikimi i hershem. Per kete, ne rezultatet e check up-it diagnostikimi i shpejte ka bere qe te rritet süksesi i kurimit te tyre.

Permbajtja e Check-up Standart:
Vizitat ne Poliklinike
1. Vizita Pathollogjike
2. Vizita e Syve
3. Vizita e Dhembeve
4. Otorino

Analizat e Gjakut
5. Sheqeri ne gjak (pa ngrene) – Hemogram
6. Kolesteroli total
7. LDL — Trigliceridet

Testet e infeksionit
8. CRP-TIT

Metabolizmi dhe analizat e melcise
o TSH – SGOT – SGPT

Analizat e funksionit te veshkave
o Azotemia
o Kreatinina – Proteina
o Analizat e plota te urines

Hepatitit dhe te SIDES
o Anti-HIV – HBsAg

Kardiologjike
o EKG

Analizat Radiologjike
o Grafi e mushkerive

2016 © Copyright - Kollektif Tasarım

00 381 38 22 11 99

SİZİ ARAYALIM