logo-new

Ne departamentin tone te otorinos sherbehet ne menyre cilesore duke u perdorur nga ana e stafit tone te kualifïkuar metodat me te fundit mjekesore.

Kush trembet me nga heqja e bajameve!

Me ane te sistemit “Thermal welding” bajamet tani mund te hiqen pa demtuar indet rrethuese. Ne kete teknike perdoret energjia ngrohese e cila ne kraha- sim me teknikat e tjera demton me pak zonen rrethuese. Keshtu dhimbja dhe hemorragjia qe vihej re tek teknikat e tjera jane pakesuar. Me kete teknike koha e narkozes shkurtohet. Per shkak te pakesimit te dhimbjeve koha e qendrimit ne spital shkurtohet dhe i semuri mund te dale brenda dites.

Ne “Santé Plus Group” nderhyrjet dhe operacionet ne ORL realizohen ambu- latorisht (pa qene nevoja per shtrim ne spital) si dhe kur eshte e nevojshme, shtrim ne spital. Realizohen nderhyrje endoskopike te sinuseve, te qafes dhe kokes, operacione ne vesh, trajtim te gerhitjes me operacion ose me tekni- ken e radiofrekuences.

2016 © Copyright - Kollektif Tasarım

00 381 38 22 11 99

SİZİ ARAYALIM