logo-new

Ne qendren traumatologjike te”Sante Plus Group”duke perdorur teknologjine bashkekohore sherbehet ne diagnostikimin dhe kurimin e semundjeve te sistemit te muskujve dhe te skeletit.

Ne qendren e traumatologjise te “Sante Plus Group” per femijet nen moshen 6 vjec behet ndjekja dhe kurimi nga doktore spécialiste ne keto fusha: defekte ne ecje, probleme ne kembe, deformime ne lindje, demtime ne palcen e kurrizit, semundjet e vertebrave dhe keqformimet e lindura.

Klinika e Ortopedi

 • Semundjet vertebrale tek te medhenjte dhe te vegjlit
 • Kurimi i tumoreve te sistemit kockor
 • Kurimi i thyerjeve dhe i ndrydhjeve te sistemit kockor
 • Operación protezash per defektet ne gjunje, shpatull dhe berryl si dhe trajtim i spondyloartrozes.
 • Demtimet si thyerjet ose ndrydhjet e ndodhura gjate aktiviteteve sportive ose rasteve te tjera
 • Kirurgjia artroskopike
 • Nxjerrja e trupave te huaj si gjilpera etj, me ndihmen e aparateve te endoskopise
 • Anomalite e lindura
 • Problemet e kerceve
 • Shtrengimi i nervit te parakrahut (Sindromi itunelit Karpal)
 • Çarjet e meniscus-eve
 • Demtim te tendinave

“Për më shumë detaje na shkruani në formular ose na kontaktoni në numrat tone 038 22 11 999 ose 049 136 777

KONSULTIMET jane FALAS “ 

2016 © Copyright - Kollektif Tasarım

00 381 38 22 11 99

SİZİ ARAYALIM