logo-new

Ne klinikat e neurologjíse se spitaleve “Sante Plus Group” te semuret perfitojne nje game te gjere sherbimesh. Diagnostikimi ¡ te semureve behet pas nje kontrolü te imtesishem neurologjik duke perdorur metodat me te zhvilluara radíologjike, E.E.G dhe E.M.G.

Senundjet qe kurohen ne Sante Plus Group

  • Hemorragji ne tru
  • Dhimbje koke
  • Marrje mendsh
  • Semundjet Cerebrovaskulare
  • Crregullimet motore (te levizjes)
  • Semundjet e muskujve dhe te nervave
  • Epilepsia
  • Alzheimer-i
  • Skleroza
  • Crregullimet e gjumit

2016 © Copyright - Kollektif Tasarım

00 381 38 22 11 99

SİZİ ARAYALIM