logo-new

Klinika e kirurgjise se trurit (Neuro-kirurgjia), me kliniken e reanimacionit dhe neurologjise te “Santé Plus Group” permban teknologjine e fundit dhe ofron sherbim ne nivelin me te la rte me stafïn e saj te specializuar per operaci¬onet ne tru dhe ne sistemin nervor.

Ne “Santé Plus Group” kryhen pa dhimbje nderhyrjet me metoden e mikro-diskektomise ne kurimin e hernies diskale.

Semundjet kryesore qe merret kirurgjia e trurit dhe e sistemit nervor (Neuro-Kirurgjia)

 • Hernie diskale
 • Hernie diskale ne qafe
 • Thyerje dhe rreshqitje te vertebrave
 • Traumat ne koke
 • Tumoret e hipofizes
 • Tumoret ne tru
 • Tumoret ne shtyllen kurrizore
 • Hemoragji ne tru
 • Anomalite e lindjes dhe neurokirugjia pediatrike
 • Hidrocefali (grumbullimi i ujit ne tru)
 • Shtrengim i nervit periferik
 • Kirurgjia epileptike
 • Demtim i nervit trigeminal
 • Kirurgjia per trajtimin e Parkinsonit

2016 © Copyright - Kollektif Tasarım

00 381 38 22 11 99

SİZİ ARAYALIM