logo-new

Ne kliniken tone ofrohet nje sherbim ¡ standardeve boterore per semundjet e zemres dhe te eneve qe ushqejne muskulaturen e saj. Stafi eshte ¡ specializuar per kirurgji kardiologjike, anes¬tezi kardiake.

Pavioni i reanimacionit i cili eshte i pajisur me mjete te teknologjise bashkekohore, ndihmon te semuret te sherohen per nje periudhe te shkurter kohore sidomos pas operacionit te By-pass-it. Koha e daljes te te semureve varion nga 5 deri ne 7 dite.

  • Operación By-pass i koronareve
  • Mjekimi pas By-pass-it dhe trajtimi i semundjes iskemike te zemres
  • Operación i valvulave
  • Operación ne aorten torakale dhe abdominale
  • Operación ne nivel te arterieve te ekstremiteteve te poshtme dhe trajtim i variçeve
  • Skleroterapi per Variçet (me injeksion dhe tharje)
  • Operación ne nivelet e karotis (Arteriet e qafes)

2016 © Copyright - Kollektif Tasarım

00 381 38 22 11 99

SİZİ ARAYALIM