logo-new

Ne kliniken e kirurgjise per femije te spitaleve “Sante Plus Group” duke fılluar nga te pors lindurit e deri tek femijet ne moshen 18-vjecare behet nderhyrje kirurgjikale ne sistemin urinar, sistemin gjenital, sistemin e tretjes dhe ne ate te frymemarrjes.

 • Hernie inguinale
 • Çrregullime te zbritjes se testeve
 • Hidrocela
 • Kist ne kordonin spermatik
 • Hypospadia
 • Synet
 • Apendisit
 • Invaginacion
 • Hemangioma
 • Tortikolis
 • KistTiroglossal
 • Kapslleku
 • Jashqitja e pavullnetshme
 • Uirinim i pavullnetshem
 • Kist dermoid sacral

2016 © Copyright - Kollektif Tasarım

00 381 38 22 11 99

SİZİ ARAYALIM