logo-new

Ne kliniken e kirurgjise se pergjithshme te “Santé Plus Group” stafi i kualifikuar duke perdorur teknologjine bashkekohore realizon cdo operacion te kirurgjise se pergjiths¬hme.

Metodat Laparoskopike

 • Kolecistektomia (guret ne temth etj.)
 • Korrigjimet e Hernieve
 • Kistet e melcise
 • Trajtimi i refluksit ezofagial

Ekzamınımet Endoskopike

 • Gastro-enteroskopi (stomaku)
 • Anoskopi (anusi)
 • Rektoskopi (ne pjesen e fundit te zorres se trashe)
 • Kolonoskopi (zorra e trashe) -Diagnostikimi dhe kurimi i semund- jeve te tiroideve
 • Diagnostikimi dhe trajtimi i kancerit

Nderhyrje te vogla kirurgjikale

 • Abscese
 • Lipoma
 • Kist sebace
 • Lezione te lekures, nenlekures dhe te muskujve (papillom, kondilom, etj.)
 • Kirurgjia traumatike
 • Plagosje me arme te ftohte
 • Plagosje me arme zjarri

2016 © Copyright - Kollektif Tasarım

00 381 38 22 11 99

SİZİ ARAYALIM