logo-new

“Santé Plus Group” i ndjek nga afer zhvillimet teknologjike dhe duke perdorur metodat e teknologjine e fundit ne vendet e zhvilluara, me nje pune ne grup arrin me sukses opera¬cionet plastike dhe rikonstruktive.

 • Ndryshim dhe krijim te formave te deshiruara te hundes
 • Ndryshim dhe krijim te formave te deshiruara te kockave te fytyres
 • Ndryshim dhe krijim te formave te deshiruara te kocka¬ve te nofullave
 • Largim i dhjamit te tepert nga barku, kofshet dhe vithet
 • Zmadhim, zvogelim dhe korrigjim i renies se gjoksit
 • Korrigjim te problemeve te lekures: rrudhat, njollat e lekures, tatuazhet dhe shenjat
 • Zhdukje e shenjave te plakjes ne fytyre: renia e lekures ne fytyre, gushe dhe renia e vetullave
 • Korrigjim te renies se kapakeve te siperm dhete poshtem te syrit
 • Mbjelljeflokesh
 • Rregullimi i formave te trupit me metodat e Liposuctio- nit, Liposhaping, Liposculptring, Bodycontring (terheqja e dhjamit me vakum)
 • Peeling (heqja e shtreses se siperme me qeliza te vdeku- ra te lekures)
 • Operacione te rregullimit te gjithe formave te trupit

KURIMI I TE METAVE GJATE LINDJES DHE I ZHVILLIMEVE ANORMALE

Njollat e lindjes, Nishanet, Hemangiomat ,Zhvillimi anormal i gjoksit ,Rregullimi i buzeve dhe i qiellzes se çare Anomalite ne duar, gishta dhe krähe Anomalite e fytyres, kockave te fytyres dhe kafkes
Veshet e medhenj dhe anomalite e tjera Zhvillimet anormale te sistemit urogjenital tek femrat dhe meshkujt

Kurimi i anomalive te shfaqura pas traumave dhe pas semundjeve te tjera

 • Prerjet, plaget ne fytyre
 • Kurimi i djegieve dhe shenjave te tyre,
 • Plagosja e indeve te buta
 • Kirurgjia e kancerit dhe riparime ne koke, qafe, trup dhe ne ekstremitete
 • Demtime te formes se gjoksit si rezultat i plagosjeve ose i operacioneve ne gjoks
 • Plaget e pasherueshme
 • Humbjet e gishtave, plagosje e duarve dhe e kraheve
 • Plagosjet ne nofull, thyerjet, defektet ne nofull
 • Thyerjet e kockave te fytyres, plagosjet ne fytyre, iscemia facíale
 • Plagosjet ne kapaket e syve ose defektet qe pengojne shikimin
 • Humbja e indeve te buta pas aksidenteve

Për më shumë detaje na shkruani në formular ose na kontaktoni në numrat tone 038 22 11 999 ose 049 136 777

KONSULTIMET jane FALAS

2016 © Copyright - Kollektif Tasarım

00 381 38 22 11 99

SİZİ ARAYALIM