logo-new

Ne qendren kardiologjike te”Sante Plus Group”-it duke perdorur teknologji te standardeve boterore, qellimi eshte ruajtja e shendetit te zemres, diagnostikimi dhe kurimi i semund jeve te zemres. Pervec kesaj, u sherbehet te semureve per vizitat mjekesore, rehabilitim dhe reanimación per semundjet e renda te koronareve.

Analizat e gjakut
Dihet qe niveli i ulet i HDL eshte nje nga faktoret me kryesor te semundjeve te zemres. Pra, sa me i ulet te jete niveli i HDL, aq me e larte eshte mundesia e shfaqjes se semundjeve te zemres. Niveli i larte i sheqerit ne gjak pershpejton shfaqjen e kalcifikimit te eneve te gjakut (ateroskleroza).

Analiza te tjera qe behen ne kliniken e kardiologjise:

  • Ekokardiografi
  • Stres Ekokardiografi
  • Prova ushtrimore
  • Koronarografi
  • Holter

Elektrokardiografia
Doktori juaj pasi te shohe me hollesi analizat e gjakut do t’ju rekomandoje probabilisht nje EKG. Ky test eshte i rendesishem per te percaktuar aritmine dhe bllokimin e eneve te gjakut te zemres.

EKG
Elektrodat e vendosura brenda shiritit ngjites vendosen ne krahe, kembe dhe ne gjoks. Mjeti me te cilin jane te lidhura elektrodat, shkruan mbi leter aktivitetin elektrik te zemres gjate punes se saj.
te lidhura elektrodat, shkruan mbi leter aktivite- tin elektrik te zemres gjate punes se saj.

2016 © Copyright - Kollektif Tasarım

00 381 38 22 11 99

SİZİ ARAYALIM