logo-new

Ne klinken dermatologjike te”Sante Plus Group” ekzaminimet dhe trajtimi i semundjeve, realizohet sipas parametrave me te perparuar te kohes.

 • Semundjet alergjike te lekures
 • Provat per diagnostikimin e semundjeve alergjike
 • Ekzemat
 • Semundjet e mykut te lekures
 • Psoriazis
 • Semundjet e çrregullimeve te Pigmentimit
 • Puçırra, djersitje e tepert
 • Vizita dhe ndjekja klinike e nishaneve
 • Kurimi i kallove
 • Renia e flokeve
 • Hypertrichosis (Dalja e qimeve te shumta)
 • Semundjet e thonjve
 • Plagët gojës
 • Cryo Terapi
 • Trajtimi -Electocauterization
 • Trajtimet -Peeling (rrudhat e holla, puçrra, njollat e diellit etj)
 • Botox dhe aplikacionet me materiale mbushese
 • Konsulence kosmetike

2016 © Copyright - Kollektif Tasarım

00 381 38 22 11 99

SİZİ ARAYALIM