SPTIALET TONA DHE QENDRA MJEKËSORE

Ju mund të vizitoni faqet tona të spitaleve tona dhe qendrave mjekësore përhapur në katër anët e botës.

PYESNI MJEKUN

Pyetjet dhe shqetësimet tuaja janë dërguar direkt specialistëve tanë për një përgjigje.

PYETNI PËR ÇMIMIN

Për një informacion të saktë të çmimeve, ju lutem plotësoni fushën.

NA KONTAKTONI

00 381 38 22 11 99

Dëgoni mesazhin dhe merrni informacionin. Ne do të ju thërrasim dhe do t’ju japim informacion në lidhje me shqetësimin që mund të keni..

Mirësevini në Sante Plus

Sante Plus Group ofron shërbime në Turqi dhe në Ballkan me teknologji të sofistikuar dhe me standarde Europiane.

Qëllimi i ekipit tonë në Stamboll por edhe në Ballkan është që pacienti të ketë një shërbim kualitativ, çdoher duke e respektuar të drejtën e të sëmurit (pacientit), me teknologji bashkëkohore dhe me ambient të këndëshëm dhe komod. Në spitalet tona ofrojmë shërbim komplet duke mos hequr dorë deri në zgjedhjen e problemit më të vogël shëndetësorë, dhe kjo fal ekipit tonë profesional.

Specialistët tonë me ndihmën e tekonologjisë më të sofistikuar dhe infermjeret tona kujdesen për ju (pacientin) me shumë kujdes dhe me përgjegjsi të madhe.

doktorlarimiz-M2

pyesni-mjekun-tuaj

pse-santa-plus

pse-turqia

lista-e-cmimeve

komente-e-pacienteve

strhemi-transporti-interpretimi

videot-tona